Lite av varje.

Ja vi får inte lägenheten just nu för dem fick inte huset som dem hade budat på, men dem letar vidare och vi ska ha lägenheten frågan är bara när det blir.

Iaf, så har man shoppat lite idag, fick hem två festtoppar det behöver man alltid. Sebbe köpte också lite, han köpte en skjorta, och kofta och ett par Gant skor som var så himla fina. Han ska ju också skaffa glasögon snart, vi kollade ut ett par idag och dem var så fina. Min fina pojkvän kommer se så fin ut:)

 

Ja som sagt så var vi hemma hos mami och Klane och åt middag igår, syrran och hennes sambo var också där, drack vin och snackade, längesen alla åt middag tillsammans så. Våra syskon var också med såklart.

Sen blir det utgång ikväll med änglarna, även Sebbe ska ut så vi kommer väl mötas nere i stan.

 

Love


Tittat lägenhet!

Ja då har jag och min kära Sebastisn tittat på en ny lägenhet idag, och den var så himla fin. Ligger i Borstahusen i Landskrona ett väldigt lugnt område som vi är ute efter eftersom att där är så himla mycket skit i Landskrona. Lägenheten är en tvåa, är nästan helt nyrenoverad och fixad. Just nu hänger allt på dem som bor där nu, de budar på ett hus så om dem får huset är lägenheten vår, annars inte. Men dem ska flytta i vilket fall som helst så vi är dem första som hör något då.  Vi var ju och titta på ett hus för någon månad sen också, ett litet nyrenoverat hus som vi var lite sugna på, men när vi väl övervägde alternativen så blev det ett nej.

Sen har jag även beställt mina saker idag. Jag köpte mina tabletter så aptiten minskar sen köpte jag en jätte fin blus, en sån blus som man stoppar ner i jeansen och lite pösiga armar, kommer bli så jätte fin till ett par mörka jeans (blusen är i marinblått). Fick även köpt ett par platåpumps, dessa här:

Dem är så himla döläckra :)

 

Imorgon blir det antagligen middag hemma hos mamma och Klane. 

Sen på lördag, utgång med mina små änglar:)

 

Love


Halens.se

Jag var inne på olika klädessidor på internet och hamnade på halens på något konstigt sätt, men väl där inne på sidan hittade jag några fina skor som jag bara vill ha nu bums. 

Hittade även olika hälsotabletter som jag vill ha, det står att man ska få minskad aptit om man äter dem och det behöver jag. Inte gå ner i vikt så värst då utan bara minska mitt matintag för jag kan gå och småäta hela tiden, det syns ju inte (än) men det kan nog vara nyttigt för mig att minska på maten så att man inte är så hungrig hela tiden. Hoppas dem finns kvar nu när jag ska ringa.

 

Tänkte lägga in bilder på skorna som jag hitta:)

 

Love Label lacksko från www.halens.se

 

Love Label sko från www.halens.se

 

Love Label platåsko från www.halens.se

 

Vet inte vilka av dem jag vill ha eller om jag ska köpa alla tre? Hatar att ha beslutlångest.

 

Tänkte jag kunde lägga ut en bild på min nya päls med:)

Min rödrävpäls.

 

Love


Väldigt coolt.

Var inne på Asos.com, en väldigt bra sida där man hittar precis allt. Kläder, skor, smycken, bikinisar m.m.

Gå in där om ni vill ha något speciellt och något som ingen annan har. Enda nackdelen är att frakten är lite dyr, tror det kostar nästan 200 kr. Men jag tycker det är värt det.

 

Bild: www.asos.com


Vad ska man säga?

Jag har då tränat lite idag, kryss i taket för mig då:) Har inte tränat på år och dagar. Jag träna rytmisk gymnastik när jag var yngre och hade ursäkta mig men väldigt fin kropp. Fast att jag var ung hade jag faktiskt det. Och vig, det ska vi inte snacka om hehe. Synd att man inte fortsatte med det för det var väldigt roligt, men har man en stressmage så funkar det inte med träning nästan 5 dagar i veckan + tävlingar. Så jag slutade. 

 

Men nu har jag bestämt mig att jag ska börja träna lite smått så man håller sig i rörelse. 

När Sebbe läser detta inlägget kommer han säkert skratta åt mig, han kommer bara säga "Lycka till med att hålla träningen igång" Hehe men man kan ju försöka iallafall.

Nu har jag och Sebbe tagit ett varmt bad tillsammans, och det var väldigt skönt.

Och sen, du ljuger aldrig men du talar sällan sanning, gud vad jag vill säga så till dig hmm vem du nu kan vara?

Tänkte lägga in lite gamla bilder, skoj att kolla på gamla foton:)

 

Jag och Sebastian, det var ett tag sen det.

 

Jag i Karibien. Jag kan säga att delfiner är väldigt fridfulla och dem utstrålar något lugn. Dem brukar använda delfiner på vissa handikappade personer, dem hissar ner personerna i poolen tillsammans med delfinerna just för att dem gör en väldigt lugn och avslappnad och gör så att man inte blir så stressad. Klappar man en delfin känns det precis som att du tar på en cykelslang, gummi hehe.

 

En väldigt suddig bild på mig :)

Love


Fredag och lördagskväll.

Ja igår blev det då utgång i vår lilla stad. Satt hemma hos mig först ovh snackade skit och skvallrade lite.
När klockan närmade sig halv elva så begav vi oss ner i stan och in på Akropolis. Beställer en vodka lime som jag nästan alltid beställer. Det är så himla gott :) Men det var inte så roligt ute, det var ganska dåligt tryck ute hos folket. Men ja det var roligt att träffa vännerna igen.

Idag alltså lördag, skulle jag och Sebbe egentligen åka till min pappa men vi ändrade till imorgon istället för vi hade mycket vi skulle göra idag så vi hade inte hunnit att åka till honom. Föressten så köpte jag min päls idag, det blev en rödräv päls som jag har letat efter. Den är jätte fin, tycker verkligen om den.

Just nu sitter jag hemma hos min syster och dricker kaffe och pratar, väldigt mysigt. Sebbe och hennes pojkvän Krille är och kollar Rögle match.
Jag och vännerna ska egentligen ut ikväll med men jag vet inte om jag är så sugen på det faktiskt. Känner bara för att sitta i myskläder och äta massa godis och chips och kolla på film. Så jag tror att det blir det faktiskt.

Love

Film och vad mer?

Ja idag fikade jag med Johanna och det var väldigt trevligt. Känns som att man har varit borta så mycket nu på sista tiden. Först var det ju Egypten och bara nån vecka efter det blev det Italien, så Johanna informerade mig om vad som har hänt i vår lilla stad. Jag bor ju i lilla Landskrona som inte är så omtalat om man säger så, själva staden är fin men där händer allt för mycket skit bara. 

Men det Johanna berättade för mig var inte så roande utan det har inte hänt så mycket undertiden jag har varit borta.

Jaha efter fikan så gick vi en runda i stan och kolla och jag hitta tröjan jag ville ha från Hm.se, den bilen på tröjan som jag har i ett tidigare inlägg, fast det blev en grå istället för lila. Väldigt fin. Hittade ett par jeans på Gina tricot också men jag avstod från att köpa dem. Jag har redan så många jeans så jag behöver inte fler. Men det är lockande när man hittar ett par fina jeans. Men nej från min sida, fast vi får se om några dagar, det kanske blir dem ändå hehe.

 

 

Jag och Sebastian såg precis en film som var helt okej faktiskt. Filmen hette Barnhemmet. 

Det handlar om en kvinna som återvänder till sitt gamla barnhem med sin man och son för att just renovera det och starta sitt eget barnhem för handikappade. Men sen börjar det hända lite mystiska saker och hennes son ser barn som egentligen inte finns där. Sonens fantasi blir allt livligare och utvecklas lite mycket.

Som sagt den var bra och jag  föreslår att ni ser den. Kanske ska säga att dem pratar spanska men det är inget som stör.

 


Sugen

Jag är sugen på potatischips och dippa.

Gud vad det hade varit gott:)

 


Fika och åter fika.

Ja imorgon ska jag först fika med min mamma och min syster, det ska bli väldigt mysigt för som sagt så blir det inte så ofta. Ska bli roligt att träffa Melker med (min systers och hennes sambos hund) han har nämligen varit lite bångstyrig på sistone så han har börjat gå på hundkurs nu så förhoppningsvis så får dem lite pli på honom:) Får lägga in en bild på honom sen för han är så urgullig.

 

Sen blir det fika med Johanna, min bästa kompis, var också ett tag sen. Ska bli så skönt att få sätta sig ner på ett mysigt fik och bara skvallra och höra skvaller. Sen blir det nog en runda inom stan också, kolla lite kläder och hitta fler saker som jag ska önska mig i present:) Det är bra och ha en lång önskelista för då behöver ingen stå och fundera så länge på vad man ska köpa till födelsegrisen. Så se till att ha en stor, lång lista, det lönar sig.

Jag och min syster ute på en krog i Landskrona. Det var ett tag sedan hehe.

Jag och Johanna. Jag har nog något intressant att berätta.


Önska kan man!

Nu har jag precis fixat mina naglar, eller jag kom hem för en stund sen. Det är fördelen med en privat nagelfixare, att man kan ta nästan vilka tider man vill. Men iallafall, dem blev jätte fina:)

Men som sagt så fyller jag år snart, den 4 februari om vi ska vara exakta. Så jag tänkte skriva ner lite vad jag önskar mig här i bloggen för skoj skull.

Sakerna jag skriver kommer inte vara i rangordning utan jag bara skriver ner lite.

Stor tavla med en kvinna som man ser bakifrån som sitter naken (som sagt man ser ryggen)

Ett guldhalsband med mitt namn på

En pälsjacka (rödräv)

Presentkort hos min frisör ( hårförläöngningen behövs fixas till + behöver nya slingor och klippning)

Lasse Åberg tallrikar

Gant handdukar 

Proactiv produkter (rengörings saker)

En ny guldpiercing

Presentkort hos klädesbutiker lite överallt

Kommer inte på mer just nu och tyvärr har jag inga bilder på alla sakerna. 

Men har en bild på en cardigan som jag vill köpa, titta och njut.

Tröja från Hm.se


It`s all about you

Jag läste precis i Aftonbladet att det var en kvinna som har varit efterlyst i 12 år, men inte för att hon hade gjort något brottsligt utan hon hade försvunnit en dag från sin son och inte kommit tillbaka. Alla trodde att hon var död förutom alla hennes anhöriga. Så nu har hon blivit hittad av poliserna, hon befann sig utanför Bern i Schweiz i en skog. Där hade hon skapat en "koja" av något paraply och presenning. Hon har rört sig mellan Frankrike, Italien och Tyskland och sen bosatt sig i denna kojan i skogen. Så hon har varit borta i 12 år utan att ha hört av sig till sin familj, hon vill inte ens prata med dem nu. 

Man kan ju tycka att det är lite konstigt att en människa kan resunera så, men nu är vi inte likadana och tacka gud för det. Tycker väldigt synd om hennes son som nu vet att hans mamma lämnat honom frivilligt, kan inte kännas bra. 

Från det ena till det andra. Jag fyller år snart :) 20 år och då är det systembolaget som väntar på mig. Tycker det är dumt att det är 18 på krogar och 20 på systemet, väldigt löjligt om man frågar mig.

Ska skriva en önskelista lite senare idag för nu ska jag och Sebastian gå ut och gå en promenad med hans hund. Tur det är så fint väder:)

love 


Gott och blandat!

Sitter här i sängen med laptopen i mitt knä, och känner mig jätte uttråkad. Sebastian håller på och ändrar om här och allt möjligt men jag orkar inte röra en fena just nu. Men jag kan ju säga att det blev så himla fint här så pojkvännen har gjort ett väldigt bra jobb.

Jag är jätte sugen på något, i godis väg då hehe. Kanske lösgodis eller chips och dippa? Mums. Men jag tänkte fråga Sebastian om han vill bada bubbelbad med mig först och bara slappa och mysa. 

Sen imorgon ska jag fixa till mina naglar och det ska bli så skönt, dem har växt lite nu sen sist.  När man sitter där och blir tillfixad det är så skönt, när någon annan gör sakerna till en. En mycket avslappnande stund, och sen känner man sig så fin med nyfixade naglar.


Fortsättning!

Ja som sagt så har man kommit hem från Italien då. Helt underbart har vi haft, fast byborna var inte så vänliga om man säger så. För det första så kunde dem ingen engelska så man kunde ju inte föra ett samtal med dem, och sen för det andra så har dem inte lärt sig hur man uppför sig, inget trevligt folk alls. Men hotellet och allt annat var jätte fint, och vi ska inte snacka om bergen och all snö. Vårt hotell låg ju långt uppe på bergen så det var lite kringelikrokar när man skulle köra på vägarna, inga räcken fanns det heller så hade man kört av vägen så var det ganska långt ner till nästa stop. Som sagt jag åkte ju inte skidor vilket min mamma inte gjorde heller så när dem andra åkte upp för backarna så gick vi och utforskade i byn vilket var väldigt mysigt, själva byn var väldigt trevlig. Tänk att gå på en liten gata och på båda sidorna ligger små gamla trä hus och tittar man upp mot bergen så ligger där trähus på bergen. och fullt med snö. Så min vecka har varit väldigt bra. Men det är ändå skönt att få komma hem. Men när man kom tillbaka till Sverige så var det kallare här än vad det var i Italien och ändå så var det minusgrader i Italien, så det var mycket skönare kyla där än här.

Jag hade tur att Sebastian åkte skidor för han har ju fotat lite uppe på bergen, så fick man se lite hur det såg ut där uppe. Men jag ska åka nästa år vi åker iväg för man saknade det lite ändå.

Men här kommer lite bilder iallafall:)

 

Love

 


Tillbaka:)

Nu har jag kommit hem från Italien, väldigt skönt att vara hemma.

Fast jag skriver mer imorgon istället, är ganska trött nu.

Love


Återseende.

Låg här i sängen och fryser lite och då får man upp dessa varma minnena från Egypten, buuhuu, vill till värmen. Ge mig sommar!
Här är lite bilder från Egypten =)

Älskade mina jeansshorts!

Lillsyrran har inte fått så mycket färg här =)

Puss på dig älskling !

 

Haha ser ni tanten i röd tröja, hon tittar lite konstigt på en.

 

Sebastian på vift..=)

 

Från vår balkong, titta man åt andra hållet så såg man ut över havet och såg det mesta utav staden, och jag kan ju säga att det var väldigt vackert.

 

I love my bikini !


Topshop..

Hittade väldigt fina skor inne på Topshop, vill bara beställa så mycket så jag dör ! Jag är väldigt besatt av höga pumps och ankelboots och man fann ju några såna där inne på sidan.

             

 

        

 

Jag vill ha alla dessa sötnosar. Dem passar ju till både jeans och klänningar. Ge mig.

www.topshop.com


Minus och lite plus!

God kväll!
Idag har man fikat med mami och syster, väldigt trevligt. Var ganska längesen vi alla såg och satt ner och pratade med varandra. Trist att man inte gör det oftare, men man är alltid på olika håll.
Efter den mysiga fikan så stack jag och syster och shoppa lite, man är ju tvungen att hitta några tjocka kläder nu när man ska åka till kyligare väder. Hitta en tjockatröja och ett par jeans och förstås ett par mysiga uggs. Syrran hitta tyvärr inget, hon har blivit lite snål när det gäller pengar;)
Jag är absolut ingen vintermänniska så är man ändå så dum och följer med dem andra för att just komma till kylan, ja det är ju väldigt kallat här med nu men vi snackar om -15 där. Jag fryser bara man tänker på det. Men det kan vara rätt så intressant att komma till Italien och se hur det är där. Hoppas det är en sån mysig liten by där det finns små söta krogar och sånt. Kan vara rätt så mysigt att traska runder med mami och kolla.
Men ja då åker man imorgon, känns ganska bra att vi åker på eftermiddagen så slipper man stressa morgon och man kan packa i lugn och ro. Hatar att packa, man tar alltid med sig mer än vad man behöver och så blir resväskan så överfull. Sånt man får leva med:)

Vill tillbaka till värmen !

Fint och inte fint.

Dem säger ju att bar mage ska bli trend, igen. Hmm inte finaste om man frågar mig, känns inte så himla kul och gå runder med jeans och en bar mage. Nä bar mage har man ju på stranden.
Något som också kommer bli trend igen är ju uniformsjackan, fast jag tycker den har varit inne ganska länge nu och jag gillar det :) Något som jag tycker är väldigt sexigt är långklänning med en hög slits på, slitsen blir liksom den bara axeln. Men nja vad tycker man då om mockakläderna som också ska bli trend igen? Nej inget för mig faktiskt, mocka hade jag på mina jackar för några år sen, men aldrig att jag hade satt på mig ett par mockabyxor.
När jag var liten så sa jag att jag aldrig skulle ta på mig ett par jeans för det var ju så himla obekvämt. Men nu kan jag absolut inte vara utan det, jag älskar jeans och skulle aldrig kunna byta ut det mot något annat, inte ens ett par mockabyxor hehe.

Jag har funderat på en sak ganska länge nu. Ska jag köpa, ska jag inte köpa. Jag vill jätte gärna köpa en pälsjacka för dem är så himla underbara, men har inte hittat någon som faller in i min smak än. Det är ganska svårt att hitta en om jag ska vara ärlig, man är ju ganska kräsen av sig.
Men jaha då är onsdagen över också och det är bara två dagar kvar till jag åker till Italien, det ska bli så himla spännande.

Då var det snart dags för sängen, ögonlocken hänger och dinglar nu.
Så god natt.
Love


Sexigt med magtröja?


Gilla slitsklänningar!

Ännu en dag som nästan är slut.

Ja då är nästan denna dagen också slut, dagarna bara flyger iväg. Kom ju hem från Egypten för ungefär en månad sen och det känns ändå som vi kom hem igår. Vill bara åka tillbaka till värmen och det trevliga folket men nej då ska man sitta här i Sverige och frysa ihjäl. Och ännu bättre blir det när vi åker till Italien på fredag för att just åka skidor och komma till något mer kyligare. Fast jag måste medge att det känns ganska trevligt att komma till Italien. Men jag ska då inte åka skidor, inte min mamma heller men resten av folket som ska med ska ge sig ut i backarna.
Jag undrar om det är dyrt i Italien annars kan man ju hoppas på en shoppingrunda, fast det spelar ingen roll om det är dyrt, en shoppingrunda är alltid spikat när man åker någonstans.
Idag har inte hänt så mycket, har tagit det lugnt med pojkvännen, fast nu är han iväg och jobbar lite hos sin bror.

Detta med bloggandet är ganska komplicerat, förstår inte riktigt hur man ska få till en fin blogg, men det kommer väl så småningom.


Jag i framtiden, kanske? 
Jag i framtiden, kanske?

   Jag och Sebastian i Egypten.
Jag och Sebastian i Egypten.

sovmorgon..

Gud, morgonen blev ju väldigt konstig pågrund av att man titta på matchen till kl halv 5 imorse, men inte vann Sverige för det :( Nej Canada tog guldet men med ett orent spel. Antingen är det Sverige som är för mesiga eller så är det canadensarna som är väldigt fuskiga, vad tycker ni ? eller ni som såg matchen (om det nu har varit någon som orkade vara uppe och se den)?

Men iaf så hade jag och pojkvännen satt klockan på 9 men vi kom inte upp förens kl 12, vilket man kanske förstår? Så vi har precis ätit en god frukost med varma bullar och kaffe.
Sebastian (min pojkvän då) ska snart ut och spela hockey med sina kompisar här ute på den stora sjön men just nu slöar han framför tv,n.
Jag får väl komma på något som jag kan göra idag, kanske sova hela dagen?

Love

Min första gång!

Följer strömmen och skaffade min en blogg så vi får se hur det går :) Sitter just nu i min och min pojkväns säng och lyssnar på en massa skjutande på tv,n. Min pojkvän, lillebror och min systers pojkvän sitter och spelar tv-spel och herregud vad det låter. Dem försöker få tiden att gå för snart är det ju match mellan Sverige och Canada i ishockey, 01.30 början den :) Man är ju ledig imorgon så tiden stör inte. 

Jag kan ju skriva in lite som har hänt idag i mitt liv. Billeberga heter den by som min pojkvän bor i och dem har en liten ica-affär dem blev rånade idag av några killar som använde sig utav pistoler som dem sköt med, tack och lov blev inga skadade men en vän till min pojkväns familj fick pistolen upptryckt i ansiktet, ganska otäckt faktiskt. Känns ju lite onödigt att ge sig på något så litet. Första inlägget avklarat;) 

Love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0