Sängen!

Nu har man sett desperata hemmafruar och kollat runder lite på datorn, kollat lite efter jobb och så. Det är jobbigt det där med jobb.

Aja nu ska jag hoppa in i sängen och nanna, förhoppningsvis så följer Sebastian efter=)

 

Godnatt på er

 

Love


Linda Rosing!

Såg hennes program idag, sista programmet där hon skulle välja vilken kille hon ville ha och hon valde Hugo som är 19 år. Hon själv är 35 år gammal har två barn där en dotter som är 15 år, Linda och hon kan ju dela kille. Själv tycker jag att 19 är ganska lite om man jämnför med Lindas ålder. Eller det spelar ingen roll hur gamla man är, bara man tycker om varandra?

Jag tycker själv det stämmer, men inte i detta fallet. Det känns ganska patetiskt om ni frågar mig. Men vem vet, dem kanske håller ihopa och lever lyckliga tillsammans. 

 

Fick min deklaration idag och jag ska få pengar tillbaka och det välkomnar jag så glatt. Blev ju mega paff när jag fick syn på vad jag skulle få tillbaka, känns väldigt skönt=)

Imorgon blir det att träffa min syster och sen ska jag även träffa min blivande chef som jag ska ha i sommar, ska få lite information om shema, tider och så. Även lön hehe :)

 

Men ja, såg den filmen "Stay alive" innan. En skräckis såklart men jag kan inte rekomendera den för den var inte bra.

 

Love 


Färgat och klippt lugg!

Ja idag blev jag väldigt mörkhårig och så fick jag även lugg, vill att luggen skulle varit lite längre men det tar inte lång tid innan den har växt ut lite. 

 

Har fixat foto på nya frillan, men nu är inte håret plattat så det ligger inte riktigt så som jag vill, men ni kan ändå få se dem=)

Sen eller  snarare nu så ska jag sätta på och kolla film, Sebastian håller på med sin dator så då kan jag kolla film.

 

 

 

Kommer se bättre ut när man väl har plattat luggen, så den ligger helt rakt ner.

 

Love


Födelesedag!

Idag fyller Sebastian 22 år =) Grattis på dig älskling!
Blir ett litet kalas där hemma idag för honom.

Sen imorgon ska jag till frisören och då kommer jag bli mörkhårig och då kommer jag även skaffa mig en lugg=) Känner för en liten förändring nu, och sen saknar jag även mitt mörka hår.

Skriver mer sen.

Love

Dålig middag!

Vi bestämde oss för att åka in till syrran och krille (hennes pojkvän) ikväll för att umgås lite. Och när det blev bestämt så bestämde vi oss för att köpa mc donalds mat också, väldigt dåligt. Men orkar man inte laga mat så är det det bästa alternativet, och sen kör man förbi där när man ska in till syrran och Krille så det var perfekt ikväll, men egentligen inte. Nu känner man sig fet istället. 

Blir det fint väder imorgon så ska jag gå en långpromenad med min hund, så kan mam känna sig lite nyttig i alla fall.

Nu har vi kommit hem och sängen ser väldigt lockande ut, ska upp tidigt imorgon så. 

 

Godnatt på er!

 

Love


Bilder på Sebastian och hans kära fyrhjuling!

Ja nu har vi kommit hem från sjöarna. Var mega fint väder i början, kunde faktiskt sitta ett tag utan jacka men sen började molnen komma in och kylan kom tillbaka. Usch, hatar verkligen kyla, vill ha sommar nu annars flyr jag landet för tusan.

 

Tog lite bilder på Sebbe och fyrhjulingen, känner mig lite tvungen att sätta in dem här på bloggen, det är ju ändå Sebbes ögonsten "typ". Ett tag trodde jag att det var jag som var det men ack nej ;) hehe.

 

Sebastian med sin såkallade "fina" outfit hehe.

 

Han bakifrån.

 

Han framifrån =)

 

Han igen.

 

Love

 

 


En tripp ut till sjöarna!

Ska snart sticka till sjöarna och möta upp Sebastian och några till ute vid sjöarna. Sebastian ska köra fyrhjuling och lite så, och då måste man ju ut och kolla lite =) Och sen är det så fint väder så man måste ju bara ut och njuta.

 

Love


One night in Landskrona!

Ja det blev utgång igår, kan ju säga att ingen av oss var så himla sugna på det men vi gick ner i stan ändå. Satt först hemma hos Johanna och drack lite, väldigt trevligt. Alltid lika roligt att skvallra och ha sig. 

Och det är så skönt att kunna fixa sin egen dricka inne på systemet nu. Dem ber efter legg och man visar stolt upp det, hehe. Det är en befrielse.

Vi hamna på Akropolis, där jobbar en snygg kille i baren hehe. Kanske lite dumt att skriva det här i bloggen i och med att Sebastian kanske läser, men förhoppningsvis så gör det inget =) Men i alla fall så var det en jävla gubbe som började prata med en och han var finne, när han prata så spottade han och det kom såklart på mig och det var så himla vidrigt. Usch hatar fulla gubbar som försöker stöta på unga tjejer. 

 

Man träffade ju på lite trevliga människor och sen såg man lite idioter här och där, men det hör väl till när man är på krogen?

Men kvällen var lyckad och jag fick komma hem till syrran och hennes kille och äta lasange, mycket gott =)

 

Ikväll är vi hembjudna till mami och Klane på middag vilket kommer nog bli väldigt trevligt.

 

Johanna =)

 

Kajsa=)

 

Jag, som ligger inne med en väldigt konstig min haha=)

 

Dem igen.

 

Min outfit igårkväll=)

 

Och från en annan vinkel.

 

Jag i dimman hehe.

 

 Love


En träff med henne!

Ja idag åt jag middag med Johanna. Var ett tag sen vi träffades nu, och det var väldigt trevligt att träffa henne och skvallra lite. Förstår inte varför skvaller är wå jväla intressant för tjejer.  Ja man fick ju höra lite smaskiga saker hehe. Efter vi hade ätit så gick vi in på Duka, jag skulle inhandla lite nya tallrikar och muggar och sen hade jag ju lite presentkort där inne som jag inte har utnyttjat än. Men det blev tallrikar och muggar från Lasse Åberg iallafall :) Så himla fina, dem får man ha när man har gäster hemma och så, inget man använder till vardags. 

 

Sen sa jag och Johanna hej då och jag gick och lämnade in mina pumps på omklackning och sen begav jag mig hem. 

Och nu jag i sängen och tar det lugnt, tänkte sätte på en film nu och sen sola för Sebastian har ju presis köpt en fyrhjuling så han är ute och leker med den så jag har inget att göra så hehe.

Utgång imorgon med johanna och förhoppningsvis Kajsa=) ska bli roligt!

Lite bilder kommer med här idag=)

 

Dem nya tallrikarna=)

 

Sen blev det ett par såna muggar, inte samma motiv som på bilden dock.

 

Jag och Melker, min syster och hennes sambos hund.

 

På lyset kanske? hehe

 

Här med och kanske lite mer borta?

 

Love

 


Nyhamn?

Nej det blir inte att vi flyttar dit, lägenheten var inte så fin som vi hade trott. För den hyran så vill man ha lite högre standar men när dem lägger in en ful grå tråkig plastmatta inne på toaletten och sen har en mega gammal spis, nej det var ingen höjdare. Utsikten var fin, man såg ut mot havet och så, men utsikten är inte allt.
Det är tråkigt att lägenheten var så dålig för det är ett väldigt fint område att bo i.



Nyhamn i Landskrona.

Handledakurs!

Ja nu är det fixat, jag och pappsen satt i 3 och en halv timme på en handledarkurs på körskolan bara för att jag ska kunna köra bil privat. Jag kan säga att det väldigt intressant. Man fick reda på så mycket som man inte tänker på. Visste ni att 12000-16000 kör rattfylla per dygn här i Sverige. Vilka jävla idioter rent ut sagt. Och det är fler män än kvinnor som omkommer på grund av att dem är påverkade av alkohol eller droger. 

I slutet av kuresen fick man se en liten film som visade just bilolyckor för att folk var fulla eller dem bara var trötta och ouppmärksamma i trafiken. Det sorgligaste var att olyckorna var verkliga olyckor, verkliga människor, i Australien hade dem satt upp kameror i olika korsningar som är olyckdrabbade och sen filmat dessa olyckor. Självklart har dem ju frågat anhöriga om lov att visa olyckorna. Och jag kan säga att det var jätte obehagligt, man satt med tårar i ögonen och speciellt när där kommer ett barn som blir påkörd. 

 

Usch nej nu måste jag tänka på något annat, ja jag och Sebastian ska kolla på lägenhet imorgon =) Lägenheten ligger i nyhamn i Landskrona och det sägs att dem är väldigt fina. Hyran ligger lite högt men ja vi får se om vi tycker om lägenheten och sen är det inte helt säkert vi får den.

 

Nu ska jag gå och mysa med Sebastian =)

 

Love


Mina nya skor =)

Nu har mina nya skor kommit och dem är så fina!

Var ett tag sen man beställde dem så man var ju lite arg att det tog så lång tid innan dem kom, men nu är dem här och dem ska invigas i helgen=)

 

En liten bild på dem ska ni få!

 

 

Love


Tandblekning!

Jepp, nu har jag bestämt mig för att göra tandblekning, inte det som man gör själv utan jag ska gå till en salong ist. Dem är för tillfället väldigt billiga med det nu så man kan ju passa på =)
Det blir nog inte förens nästa fredag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga.
Imorgon ska jag och pappsen ner till körskolan och betala handledarkursen och på torsdag så ska vi på kuresen då. Man har varit så dum att man har dragit ut på körkortet så länge så nu måste jag fan lägga på ett kol och fixa det. Sen känns det skönt att jag ska övningköra med pappa också för mamma hade bara fått panik i bilen med mig och sen hade vi nog slagit ihjäl varandra hehe. Så pappa får det bli =)
Jag kommer vara så nervös när jag väl sätter mig i bilen och ska starta den, jag har lite fobi för bilar överhuvudtaget, när jag sitter på passagerarsidan så försöker jag alltid ta kontroll över allt men sen när jag väl ska köra själv så bölar jag nästan så rädd jag är. Men det släpper väl när jag väl har fått mer kontroll över bilen och det.
Förvånar mig inte om jag kommer komma till det programmet "Världens sämsta bilförare" hehe.




Världens sämsta bilförare?

Love

Snygg eller?

Är det bara jag som tycker Hayden Panettiere är snygg? Nej jag tror inte det, och ännu bättre är att hon har varit tillsammans med snyggingen Milo Ventimiglia. Inte konstigt att det tog slut mellan dem, Hayden är bara 19 och Milo är 34, ganska stor åldersskillnad. Ville bara påpeka detta hehe :) Ni som inte vet vem dem är kan ju kolla här:

 

Hayden och Milo.

Bild: Aftonbladet.se

 

Love


Melodifestivalen+middag!

Ja, jag och Sebastian var hembjudna till mamma och Klane idag. Dem bjöd på lax som låg i en form med räkor, kräftbitar och färska sparris och inte nog med det hade dem blandat i creme fraiche och grädde så det blev en go sås till, till det så hade dem fixat ris. Det var så himla gott men sen och andra sidan min mamma kan inte misslyckas med mat, allt hon gör blir så gudomligt :) Vi drack lite vin till och pratade och hade trevligt. Och som många andra nog också skulle göra så tittade vi på melodifestivalen. Rätt låt vann, det är inte min stil på musik men hon rockade fett och det är exakt en sån låt som kommer gå långt i Ryssland, det är en vinnarlåt och jag tror på den. 

 

Ja denna helgen har varit lugn, ingen utgång med pussgurkorna, tråkigt det känns men jag kände att jag behövde en hel helg med Sebastian och med familjen. Utång blir det nästa helg :)

 

Påväg hem till mamma och Klane som ska bjuda på middag.

 

Påväg hem ja :)

 

Vinnaren, Malena Ernman.


Super dåligt!

Fan jag suger på att hålla igång min uppdatering, det blir lite knepigt under helgerna för då är man aldrig hemma och man har inte tid att sitta vid datorn.

Det är väl ganska okej på vardagarna tycker jag. 

Som sagt, i fredes var jag ute med syrran och hennes vänner och det väldigt roligt. Vi satt först hemma hos Frida och drack och så sen begav vi oss ner till stan, alltid samma sak där nere om man säger så.

I Lördes var jag ute med Johanna och änglarna, då satt vi först hemma hos Johanna och sen blev det akro. Det var väldigt trevligt det med:)

Igår blev det kalas för Isa, Sebastians brors dotter. Det var väl också ganska roligt men orka kalas liksom hehe.

Idag ska jag få massage för hela slanten, helkroppsmassage :) Det ska bli så himla skönt. Pojkvännen pallar ju inte göra sånt, ganska trist faktiskt. 

 

Lägger in bilder lite senare.

 

Love


Utgång!

Yes, ikväll blir det att gå ut med syrran och hennes vänner. Ska faktiskt bli roligt att gå ut med dem och speciellt syrran, det var ett bra tag sen sist. För ett tag sen så var vi nästan ute med varandra hela tiden, det är jävligt skönt att ha en sån relation till sin syster, istället för att bråka med varandra som vi gjorde när vi var små hehe.

Men som sagt nu har vi växt till oss eller ja kanske inte på längden men i huvudet ;) Så skål för en bra systerrelation, där är ju bara två år mellan oss så det är inte så mycket. Jag är ju lillasyster men ibland kunde jag ha varit storasyster faktiskt, hehe.

Sen nu kommer man till där man undrar vad man ska ha på sig och hur man ska ha håret och vilken makeup man ska ha. Mycket att tänka på.

Tänkte att jag ska fota lite ikväll så lägger jag in bilderna sen :)

 

 

 

 

Ganska borta här va?



Love


Dessa ständiga bråk!

Ja gud va det är tråkigt, får fan spel. Fast att folk är vuxna människor så beter dem sig som dem är 14. Hade jag inte varit så fruktansvärt förbannad så hade jag stått och skrattat åt alltihopa, men det går inte utan jag är bara ledsen och förbannad. 

 

Kan ju göra klar redan nu att dessa bråken har inte med Sebastian att göra :) Nej vi har det bara bra!

Jag kan inte gå ut med så mycket information här utan jag kan bara säga att vuxna människor borde bete sig som vuxna människor, kunna diskutera om därär något som stör dem, inte gå runt och vara sur hela tiden och hugga mot en. 

 

 

Love


Film!

Jag har precis sett klart en film jag hade laddat ner och såklart fick jag se den själv för Sebastian tycker inte om min filmsmak hehe, men det kan jag förstå för jag har ganska sjuk smak på filmer. Jag älskar skräckfilmer, typ sjuka skräckfilmer, så nu tycker ni att jag är en sjuk människa men det är jag faktiskt inte;)

 

Iaf så hette filmen Inside, en fransk skräckfilm från 2007.  Ganska sjuk film. 

Det handlar om en kvinna som är gravid och förlorar sin man i en bilolycka, några månader efter hans död så är det en kvinna som söker upp änkan och vill ta hennes barn och hon gör precis vad som helst för att få det. Gillar man inte blod så ska man inte se filmen för blod är där gått om.

 

 

Love


Usch!

Gud mitt liv känns lite tråkigt för tillfället, det händer för liten tycker jag. Jag vill att vi ska få vår lägenhet nu för jag vill flytta som fan. Jag känner att jag vill ha en stor förändring i mitt liv, typ flytta ifrån Landskrona kanske. Men sen är man så osäker på att göra något sånt. Och jag har ju inte bara mig själv att tänka på nu heller, jag kan inte ta alla beslut. 

Ja som sagt så har man såna stunder där man sätter sig ner och tar en funderare och tänker efter hur det hade varit om jag hade....

Vi får se vad som händer, än är man ung och man har hela livet framför sig, så om det inte blir nu så kommer det sen, det vet jag.

Jag ska ta tag i mitt körkort nu också, har skjutit upp det länge nog nu så jag måste ta tag i det. Pappa har lovat att han ska köra med mig regelbundet så jag börjar komma igång med allt och det känns jävligt bra. 

Jag sa alltid innan att jag inte ville börja med det för jag visste att jag inte hade gett 100 %, så jag vänta tills jag kände det här suget och när jag visste att jag ger gärnet, nu har den tiden kommit så nu ska jag fan köra:)

 

Love


RSS 2.0