Lördag!

Ja jag glömde lägga in bild på mina nya fina naglar, bilden finns på kameran men jag har inte haft tid att lägga in den på datorn, hehe känns som det kvittar nu ändå. Men dem blev fina och jag är mega nöjd. Sen fick man även lite rabatt ;)

Men ja, det blir utgång ikväll, inget stort utan väldigt litet.

 

 


Love

Snart manikyr :)

Nu ska jag snart iväg och fixa naglarna, ska bli skönt att fixa till dem så dem blir fräscha igen.

Denna gången blir det nog en hederlig franskmanikyr utan glitter och sånt mög. Det blir finast så tycker jag! Fotar när jag kommer hem så ni kan få se hur fina dem blev :)

 

Love


Klänningarna..

Favoritklänningen hos mig, bärs av Heidi Klum.

 

Denna var så himla fin. Beyonce.

 

Gillade färgen på denna. Alicia keys.

 

Klänningen är så otroligy söt och elegant. Vanessa Hudgens.

 

Jessica Alba bär upp denna klänningen så bra.

 

Färgen bländar en, så vacker. 

 

En riktig prinsessklänning, blir man avundsjuk eller? Sarah Jessica Parker.

 

Klänningarna är ju gudomliga.

 

Love


God eftermiddag Sverige!

Timmarna bara rinner iväg nu tycker jag, vet inte om jag ska tycka illa om det eller inte.
Jag var ju på arbetsintervju idag och jag fick ju faktiskt jobb nu i sommar och det känns tryggt att veta att man har ett jobb och att man tjänar pengar just nu i dessa jobbiga tider. Ingen jävel går säkert med sitt jobb. Och det kommer ju inte bli bättre under detta året utan snarare sämre.
En sak som är bra är att jag fick mitt efterlängtade namnhalsband:) och det är väldigt fint, precis så som jag hade tänkt mig!

Sitter och kollar på bilder från Oscars galan, gud vilka klänningar. Dem slår ju till på stort om man säger så. Man hade ju inte sagt nej till att bära sådana klänningar. Men någon sånt får man väl aldrig prova, eller man ska inte säga aldrig, man kan ju inte veta helt säkert heller hur? hehe.

Lägger in lite bilder på dem klänningar som jag tyckte bäst om, men kan inte göra det nu för bloggen klabbar.

Love




Måndag och en ny vecka!

Yes och jag tycker att måndagar är så otroligt sega, men det är nog rätt vanligt att man tycker det. Man vilar upp sig under helgen och gör bara sånt som man tycker om, men sen när man ska gå upp tidigt på måndagmorgonen så vill man bara att det ska bli lördag igen. Jag älskar lördagar, men sen fredagar är också ganska softa, man kommer hem efter en lång dag och sen är det bara att hoppa in i duschen och göra vid sig sen bege sig till vännerna och umgås och prata skit och dricka lite. Det är härligt :)

Idag har jag iallafall bokat tid till att fixa mina naglar, är i stort behov att fixa till dem nu. Fick i och för sig tid på torsdag men det är ingen fara. 

Ja och sen fyller ju syrran år på onsdag, gud vet vad man ska köpa till henne. Hon blir ju 22 men oh det är svårt att komma på något man kan köpa, men ja det kommer väl. Imorgon ska man på arbetsintervju, är lite nervös men det ska säkert gå bra, kan berätta lite mer om det senare.

 

Gud, jag förmodar väl att alla har hört om den nya serien med Linda Rosing? Hmm, ja vad ska man tycka om det. Jag själv tycker det är väldigt patetiskt att försöka hitta kärleken via tv, tänk att man är så desperat efter en partner, att man går med på en kärleksserie så att man ska hitta sin kärlek. Allt måste ju vara så pressat, allt ligger shemalagt, man kan inte gå i sin egen takt utan där kastar man sig in och hoppas på att allt ska bli bra och man ska gå därifrån med sin andra halva. Nej sånt gillar inte jag.

Tänkte lägga in lite olika bilder i detta inlägget där inräknat min nya tavla som jag fick i present av Sebastian, har ju inte visat den än :)

Den är lite mörkar i verkligheten, men jag älskar den.

 

Påväg till dop.

 

Sebastian också.

 

Där har vi dopet, Sebastians kusin har fått en liten pojke:)

Vi anslutar med en bild på mig där jag puffar upp mitt hår eller något hehe.

 

Love


Ojdå!

Ja det var ganska längesen man uppdaterade här nu. Men nu på dem senaste dagarna har varit lite jobbiga, det har liksom gått upp och ner för mig och jag har inte haft lust att skriva här. Men sen tänker man om och börjar tänka att det är ganska skönt att skriva av sig här ändå. Men alla har vi väl dagar då man inte orkar göra ett skit såna dagar har jag nog haft i en vecka vilket då har resulterat sig här inne på bloggen och det blir inga nya inlägg.

Men nu är jag tillbaka och jag lovar att hålla bloggen uppdaterad.

Så jag kan väl berätta lite kort vad som har hänt i helgen. I fredes var jag ute med mina änglar vilket var väldigt mysigt har fotat lite från vår kväll men dem lägger jag in imorgon ist:) Ehm igår var jag och Sebastian hembjudna till mami och Klane, dem hade lagat middag och lite sånt, det blev en lugn kväll. Idag har jag varit på dop hos familjen Ramel på Övedskloster, min moster har ju precis fått en liten flicka:) Det var ganska trevligt.

 

Men nu är klockan mycket så jag skriver och lägger in bilder imorgon.

 

Övedskloster.

 

Öveds det med.

 

Love


Jessica Simpson!

Jag kollade runt lite inne på internet nyss och kom in på den här hysterin om Jessica Simpsons viktökning. Ja man kan ju säga att det är ganska stor skillnad hur hon såg ut innan och nu. Gillar vi det eller inte? Ja det har faktiskt inte vi med att göra egentligen, men alla är så himla besatta att kändisarna ska se bäst ut och ha den fina kroppen, det är ju det vi alltid drömmer om och om det nu försörs, vad händer då med våra såkallade drömmar om den fina kroppen? 

Frågar ni mig så bryr jag mig inte för det visar att kändiarna är inte mer än vanliga människor, dem går också upp i vikt så som vi "vanliga" människor gör. Jag kan tänka mig vilken press dem har på sig att alltid vara i form och fin, är dem inte det så hamnar dem i tidningar m.m. Och där får dem massa kritik för att dem har lagt på sig några kilon. Vad fan gör det.

På det sättet är det lite skönt att man inte är en kändis, man hade ju inte kunnat fisa utomhus förens det kommer en fete artikel i tidningen dagen efter där det står stort att man råka fisa. 

Asså det är sjukt för folk ser på kändisar precis som att dem inte är människor, man kan inte fisa, gå upp i vikt eller göra något privat för då blir det en skandal, men det är ju bara mänskligt att göra såna saker.

 

 

Aja här före och efter bilder på Jessica

Så såg hon ut innan.

 

Och såhär såg hon ut i början av 2009.


I`m back!

Så nu är jag tillbaka igen, har varit lite seg med att uppdaterade nu dem senaste dagarna. 

Men man har inte mått så bra så man har inte orkat sätta sig och skriva. Men som sagt i lördes så hade jag min 20 års fest, och det var väldigt trevligt. Jag fick precis allt jag ville ha och jag blev mycket glad över min kamera som jag fick av min fader:)  Det var exakt en sån jag ville ha, en liten tunn svart kamera. Nu är det bara mitt halsband som jag väntar på sen är allt på sin plats.

 

Så imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping så man kan inhandla mina fina tallrikar, jag fick ju inga tallrikar men istället fick jag presentkort i den affären så kan jag välja vilka jag vill. Det blir såklart mycket mer bilder nu i bloggen med, det kan bli lute bättre, det är ju alltid roligare när man har bilder och kombinerar med text.

 

Love


Solning!

Jepp jag hade tänk och sola nu, fördelen med att ha ett solarium hemma är att man kan sola vilken tid som helst.

Sen blir det bubbelbad för hela slanten, det är så mysigt att bara ligga och slappa i ett varmt bad. Imorgon blir det att hjälpa mami och förberede inför festen på lördag, städa lite i huset eller lite och lite där är ganska mycket att städa, skulle anlitat en städerska till det stora huset istället, men i och med att att festen hålls för mig så blir det jag som får jobba lite hehe. Sen hade jag även tänkt shoppa lite saker tills jag och Sebastian flyttar, ingen vet ju när vi får lägenheten, men man kan lika bra köpa lite mer saker nu. Tur att man har presentkort lite överallt i affärer till hemmet, det lönar sig i längden. Jag är inte den som tar över saker från andra tex handdukar, gardiner, sängkläder, möbler m.m. Så man har ju gjort rätt att önska sig flyttsaker under olika högtider, så man bara har nya saker, det gillar jag:) 

 

Nej solning nu, hörs sen.

 

 

Love


Slut på firandet tills...

Ja då var denna dagen slut, det går så fort när man har sin stora dag. Man hinner ju inte med.

Men som sagt så fikade vi hemma hos mami och Klane innan idag, sen körde jag och Sebastian hem till hans föräldrar och där satt hans mamma och Sebastians brors fru och barn, alltid lika roligt att träffa dem och speciellt dem små liven :) Jag fick även min present från dem då, skulle egentligen fått den på lördag men dem kunde inte hålla sig hehe. 

Så jag kan ju skriva upp det jag har fått så länge.

Fick ju presentkort på helkroppsmassage av Sebastians föräldrar.

Sen fick jag min fina tavla som jag hade önskat mig av min fina älskling.

Fick Burberry sheer parfymen av Sebastians brors familj.

Sen har mami beställt mitt namnsmycke med men det kommer inte på ett tag för det tar lite tid att tillverka det.

Sen vet jag även vad jag ska få av min syster och hennes sambo och det blir presentkort hos min frisör, så jag har nästan fått allt som jag har önskat mig. Nu väntas bara släkten som kommer på lördag då min mamma och pappa ska bjuda på mat och dryck och mycket annat. Det ser man fram emot.

 

Nu väntas sängen så god natt på er.

 

Love


20 år!

Ja idag fyller jag år :)
Ehm vet inte riktigt vad jag ska säga mer, kan skriva mer sen för det har inte hänt så mycket just nu, snart kommer Sebastian så då ska vi äta lite tårta och dricka kaffe hemma hos mami och Klane. Skriver ner sen vad jag har fått i presentväg också. Har redan fått ett presentkort på helkroppsmassage av Sebastian föräldrar och det uppskattas väldigt mycket för massage är så himla underbart.
Men som sagt skriver mer sen.

Love

Tandblekning..

Alla vill väl ha vita och fina tänder, men man kanske tycker det är lite dyrt att gå till en tandläkare och bleka tänderna där. Ja man vet ju hur tänderna blir, man är ju garanterad att dem blir fina hos dem. Men nu kan man faktiskt bleka tänderna själv det ända du behöver göra är att gå in på denna sidan www.easewhite.se och beställa hem.

 

Ease Whites unika tandblekningsmetod bleker effektivt och bryter skonsamt ned missfärgningar. Resultatet varar i flera år. Snabbt, säkert och enkelt!

Med deras kompletta kit för tandblekning bleker du tänderna hemma i lugn och ro. Allt du behöver ingår i paketet. Nu över 100.000 nöjda kunder bara i Sverige.

 

Produkten funkar, det tar ett par dagar innan man ser resultat men tänderna blir vita. Kolla in personernas kommentarer på sidan, alla som har beställt är väldigt nöjda.

Produkten kostar 295 kr plus 19 kr i frakt.

 

Love


Hett!

Ja bara så ni vet så är det turkost som gäller i vår, i både skor, kläder, väskor och smycken. Men vafan turkost är väldigt snyggt tycker jag så jag bara välkomna det, kanske inte i sminket då för det är lite för mycket för just mig, men allt annat tycker jag om. 

 

Idag lämnade jag in en intresseanmälan till utbildningen som jag pratade om innan så vi får se om dem hör av sig. Hoppas innerligt att dem gör det. 

 

Love


Hur ska man egentligen se ut idag?

Hur ska en tjej se ut idag? Smal, stora bröst, lång? eller ska där vara lite att "ta" på, kort, små eller lagom bröst? Detta med idealen hos tjejer börjar gå överstyr, och det är inte så konstigt heller. Jag vet att de flesta killar föredrar smala tjejer med stora bröst, eller har jag har fel? Jag vet att där finns killar som inte vill ha det utan föredrar något annat, men var finns dem killarna. Alla dessa modeller vi ser på tv, tidningar och internet, helt enkelt all media. Alla ska vara så smala, ha den perfekta rumpan tex. 

Tjejer som vill ta efter dem och banta ner sig så att dem ser likadana ut, ibland blir bantingen för mycket och dem sjunker in i tex bulimi eller anorexia, ja man kan ju hamna där ändå, men allt handlar ändå om vikten. Men det jag försöker säga är att man är så rädd för alla dessa fördommar om en att man följer idealen för då blir man vacker. Ingen vill väl få en kommentar som lyder: Gud vad du är tjock, eller du borde fixa till ditt utseende lite, you name it. 

 

Man kanske är rädd att gå sin egen väg där man inte bryr sig om vad alla andra tycker, men om man nu gör det, vad händer då?

 

Men om man då följer idealen är man då svag, faller lätt för grupptryck och sådant? Nej jag tycker inte det iallafall, vem vill inte vara vacker och ha den perfekta vikten och utseendet? 

Så, hur ska en tjej egentligen se ut idag? 

Love

 


Trött på vissa!

Ja fan va jag blir trött på vissa människor, jag kan inte riktigt berätta allt i detalj här men bara att vissa människor har inte det här normala i huvudet, att man inte ska ljuga man ska inte alltid överglänsa och tro att man är bättre än alla andra för det uppskattas verkligen inte.

Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus men det är exakt vad du gör.

 

Så, nu har jag fått skriva av mig lite och det känns faktiskt lite bättre:) 

Jag och Sebastian har kollat ut lite tavlor som vi vill ha och jag tackar gud att vi har samma smak på tavlor, ja vi har faktiskt samma smak om allt så vår lägenhet kommer bli så himla fin, när vi väl får den hehe. 

Sen har jag även funderat på att börja läsa, jag vill utbilda mig inom makeup/skönhet/hudvård. Vi får se hur det blir med det, ska nog söka men man vet ju inte, allt kan ju hända, jag kanske inte ens blir antagen. Men nej så ska vi inte tänka, tänk positivt. 

Jag säger, vi får se:)

 

Love


RSS 2.0