Minus och lite plus!

God kväll!
Idag har man fikat med mami och syster, väldigt trevligt. Var ganska längesen vi alla såg och satt ner och pratade med varandra. Trist att man inte gör det oftare, men man är alltid på olika håll.
Efter den mysiga fikan så stack jag och syster och shoppa lite, man är ju tvungen att hitta några tjocka kläder nu när man ska åka till kyligare väder. Hitta en tjockatröja och ett par jeans och förstås ett par mysiga uggs. Syrran hitta tyvärr inget, hon har blivit lite snål när det gäller pengar;)
Jag är absolut ingen vintermänniska så är man ändå så dum och följer med dem andra för att just komma till kylan, ja det är ju väldigt kallat här med nu men vi snackar om -15 där. Jag fryser bara man tänker på det. Men det kan vara rätt så intressant att komma till Italien och se hur det är där. Hoppas det är en sån mysig liten by där det finns små söta krogar och sånt. Kan vara rätt så mysigt att traska runder med mami och kolla.
Men ja då åker man imorgon, känns ganska bra att vi åker på eftermiddagen så slipper man stressa morgon och man kan packa i lugn och ro. Hatar att packa, man tar alltid med sig mer än vad man behöver och så blir resväskan så överfull. Sånt man får leva med:)

Vill tillbaka till värmen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0