I`m back =)

Det har ju gått ett par dagar nu sen jag skrev här inne, har inte varit hemma på hela helgen då det är därför. Och sen har jag inte haft så mycket att skriva heller. Men i helgen har det blivit fest i stora lass. 

Var ute med Johanna och Kajsa i fredes, lördes var det kalas för Krille så det blev lite vinpimpling där och sen gick vi ner till stan och satte och och drack lite drinkar, även Krilles bror och hans flickvän var med. Mycket trevligt var det =) Alltid roligt att träffa nya människor.

 

Igår åkte jag och pappa till pappas syster och hennes man. Grilla lite och så, även där blev det att dricka lite vin.

Och vi har äntligen bestämt var vi ska vara på valborg, det blev hemma hos min mamma och Klane, det blir perfekt. Stor trädgård där vi ska grilla och förhoppningsvis så kan vi sitta ute och äte annars sitter vi i poolhuset. Kvällen kommer bli najs=) Jag och Johanna har samlat så många tjejkompisar så vi har fått ihopa ett litet tjejgäng nu. 

Så det blir att köra iväg och köpa något nytt man kan ha på sig på valborg

 

Lägger in dagens outfit lite senare=)

 

Love


Bloggtorka!

Ja idag har jag inte mycket att skriva, har inte hänt så mycket faktiskt. 

Sebastians föräldrar kommer ju hem idag, och så snäll som jag är så har jag städat hela deras hus, för jag vet själv att det är så skönt att komma hem till städat hem.

Skriver lite mer senare.

 

Love


Kontrakt..

Yes, nu har vi skrivit på kontraktet för vårt lilla radhus=) Så spännande allt är med det. 

Det blir inflyttning den 26/6 så det är inte så länge till, så idag har jag och Sebastian varit och kollat lite i möbelaffärer och så. Jag kan ju säga att möbler är ju inte det billigaste hehe inte om man är så som Sebbe och jag, vill alltid ha det bästa och finaste. Men som sagt, vi har det mesta, typ soffa, soffbord, tvbord, hyllor och sånt. Så det enda vi ska köpa till flyttningen är köksbord och köksstolar, där kommer ju tillkomma lite mer småsaker såklart, men köksmöblerna är viktigast! 

 

När vi ändå var iväg och kollade runder bland affärerna så gick jag in och kollade skor inne på Scorett, jag är ute efter ett par fina platta skor i tyg typ hehe. Jag har bara skor med klackar liksom, så jag vill hitta ett par platta nu, men i och med att jag inte brukar ha på mig platta skor så vill jag inte köpa ett par dyra skor. Men jag hittade ett par skor fån Vagabond, ett par svarta platta tygskor, jätte fina var dem. Dem kostade 350 kr, men jag köpte inte dem, men jag funderar på att göra det=)

 

Man ser inte så jätte bra, men dem är jätte söta i verkligheten!

 

Love 


The sun is great

Dagen började med sol och har fortsatt med det också så jag och Sebastian bestämde oss för att ta hundarna och köra till skogen och gå en runda. 

Vi släppte hundarna ( Vi kollade så att ingen var i närheten ) så dem sprang fritt och busade. Det var riktigt skönt att få komma ut och gå lite, man gör det allt för sällan.

 

Efter vår tripp till skogen så åkte vi in till stan och besökte vårt blivande radhus=) Det är inte riktigt färdigt än men snart, och det kommer bli väldigt fint. Bara längtar tills vi flyttar in.

 

Nej ut i trädgården nu=)

 

Men först dagens outfit!

 

Vit tröja: MQ

Jeans: Acne

Skor: Louis Vuitton

Väska: Mulberry

Solglasögon: Dior

Kofta: Gina tricot

 

Älsklingens Audi TT i bakgrunden;) hehe

 

Love.


Dagens nu då..

Jag tycker inte om söndagar, varför vet jag inte utan det är bara en känsla som kommer och jag känner mig nere. Fast jag har ju Sebastian vid min sida=) Den dumma känslan kanske försvinner om man döper om söndag till något roligare namn? Men vilket namn skulle det då vara. Aja skit samma!

 

Jag har övningskört lite idag med Sebastian, jävligt roligt men fy vad man är nervös. Det är så otroligt mycket man ska tänka på när man sitter bakom ratten. Men det artar sig väl förhoppningsvis hehe.

 

Dagens outfit då!

 

Jeans: Acne

Tröja: Gina tricot

Skor: H&M

Väska: Mulberry

Skärp: Carlings

Solglasögon: Dior

 

Mina sötnosar=)

 

Love.


En Lugn men mysig helg!

Ja då var helgen slut, den försvinner lika fort som en vind tycker man. Men det har varit en skön helg med mycket sol och mys. Som sagt igår så lagade jag och Sebastian en god middag, det blev hemmagjord lasange, och det blev så perfekt=) Sen Satt vi och mös i soffan med godis i stora lass och massa tv tittande. 

Som jag har skrivit innan i bloggen så är jag lite mörkrädd, så när vi skulle gå ut med hundarna, sista rundan för kvällen så var det ju ganska mörkt ute, och där vi gick var det inte upplyst så jag var lite skraj när vi gick. Och det blev ju inte mycket bättre när Sebastian håller på och skrämmas och ha sig och jagar en. En rolig men skrämmande runda så att säga.

 

Bilder kommer in lite senare=)

 

Love


Snart slut!

Ja då är det lördag igen, eller lördagen är ju snart slut.

Som sagt så grillade vi i huset med Krille och Josse, väldigt trevligt var det och inget är ju bättre än grillat=) Vi spelade även wii också, tjejer mot killar såklart hehe, det är faktiskt roligt när man väl har börjat spela det.

Så det blev lite vinpimpling och gott var det. Grabbarna höll sig till ölen.

 

En lyckad kväll som sagt=)

 

Idag har jag haft besök av Johanna, drack lite kaffe och pratade skit, alltid lika mysigt att träffa henne.

Och nu ikväll blir det mys med alsklingen, laga mat tillsammans och lite så=)

Jag hämtade ut mina skor igår också, dem är så himla fina, precis sånna jag har letat efter så länge, tänkte fota dem när jag har dem på mig så kan ni se. Men det gör jag imorgon.

 

Love


Äntligen!

Var ett tag sen jag skrev nu, sorry för det. Men har inte haft så mycket och skriva så då har jag låtit bli att skriva överhuvudtaget.

Men ja som sagt vi har fått vårt radhus nu =) så vi ska skriva kontrakt på tisdag och sen blir det förhoppningsvis inflyttning i slutet av Juni.

Härligt att komma till något nybyggt som ingen annan har rört, vi kommer bli dem första, tur vi har trädgård med. Så mina änglar (Ni vet vilka ni är) var beredda på inflyttningsfest=) Det kommer bli så roligt hehe.

Igår jobbade jag ju på min gamla skola, och det var så roligt, hoppas jag kan hoppa in där fler gånger=)

Har även sökt till högskolan nu också, men det vill jag inte prata så mycket om, vill först veta om jag kommer in. Så jag berättar mer sen om det=)

Och imorgon ska jag hämta ut mina sötnosar, ni kommer väl ihåg mina skor som jag beställde, dem har kommit nu=)

Sen imorgon blir det grillkväll med Krille och Josefine hemma hos Sebbes föräldrar, vi passar deras hus nu i en vecka för dem är i Egypten. Det kommer bli en super trevlig kväll =)

 

Dagens outfit!

 

Skjorta; Crocker

Jeans: Acne

Skor: Din sko

Skärp: Carlings

 

Var tvungen att fota mig själv lite=) hehe

 

Love


Slut på ledigheten!

Ja då går alla tillbaka till jobben imorgon, eller dem flesta i alla fall, vissa har ju redan börjat jobba. 

Och imorgon ska vi även lämna besked att vi vill ha radhuset (Lägenheten) och får vi den så blir det förhoppningsvis inflyttning någongång i Juli. Ska bli så oerhört roligt att få komma till något nytt som ingen annan har bott innan, helt nya tapeter, kakel och gud vet vad. Men nu ska jag sluta tjata om det, har blivit mycket tjat om det nu. 

 

Men som sagt imorgon ska jag jobba på min gamla skola, gick från förskolan och upp till 7an där, så det ska bli roligt att komma tillbaka och träffa alla gamla lärare där=)

 

Igår var jag och fixa mina naglar så nu är dem fina igen, tyvärr har jag min kamera hos mami så jag kan inte fota än, men imorgon blir det lite bilder=)

Ikväll ska jag och Sebastian besöka min pappa också, ska bli trevligt. Man träffar honom allför sällan.

 

Nu ska jag gå ut och njuta av min sista lediga dag och den fina solen!

 

Love.


Inget nytt! Eller lite kanske.

Nu har man inte bloggat på några dagar och ändå har jag inget roligt att skriva, eller jo något har jag att berätta.

Nu under denna veckan har ju jag och Sebastian varit på några lägenhetsvisningar, och vi har varit så kluvna på vilken vi vill ha. Men nu är det bestämt! 

Jag berättade ju att vi var på ett möte angående om ett nybyggt radhus/lägenhet, vi har bestämt att det blir det nybyggda=)

Vi är de första som kommer bo där och allt är så jävla perfekt, förutom hyran då, den är lite hög. Men det fixar vi!

Dem säger ju att det är en lägenhet, men det är precis som ett radhus för det är enplans så ingen är över bara bredvid, och sen finns det en stor trädgård som både innehåller gräs och stenplattor. Lägenheten är en tvåa på nästan 80 kvm så den är väldigt stor. Sen betalar vi nästan så som man gör när man bor i villa, typ vatten och sånt ingår inte i hyran utan det tillkommer ju. Så det blir inte långa duschar och sånt, fast jag tror att man kommer anpassa sig till det.

 

Över till något annat då. Jag och Johanna spenderade lite tid med varandra igårkväll, vi drack margaritadrinkar och mös. Väldigt trevligt var det, tyvärr har jag inga bilder från gårdagen men jag har faktiskt glömt kameran hemma hos mami så det blev inga foton. 

Och senare idag ska jag fixa mina naglar=) dem ska bli så fina igen, det var på tiden hehe.

 

Nu blir det att gå ut och mysa i solen=)

 

Love.


End of the night!

Jepp, nu har vi kommit hem igen. Var ju och grillade hos mamma och Klane, första grillningen i år då=) Och många fler återstår. Vill ha sommar, fast man kan ju nästan säga att det var en sommardag idag, för vilket väder, kan inte släppa det. Älskar sol!

 

Men ja då är alla lediga imorgon och då hoppas man på sol så man kan gå ut och göra något, sätta sig på en uteservering och ta en kopp kaffe eller gå ut i skogen och gå, ta med hunden. Bara vara ute och njuta.

 

Men ja jag har tagit bild på mina nya skor, tog inte bilder på det andra för det är inte så jätte intressant, typ alla vet ju hur tights ser ut och hårprodukter hehe.

Men dagens outfit ska ni få se!

 

Skorna som jag köpte.

Köpta på H.M för 300 kr

 

 

Jeans: Nudie

Tunika: Vera moda

Jeansjacka: MQ

Skor: H.M

 

Love.


Påsk i stora lass!

Idag har jag och min lillasyster varit nere i stan och haft det mysigt=)

Man kan ju inget annat göra när det har varit så fint vädet, eller det är ju fortfarande fint väder. Men i alla fall så fick man handlat lite saker fast att man inte behöver det, men det är så svårt att låta bli hehe. Moa (Min lillasyster) är 10 år och är väldigt intresserad utav smink och så, hon är alltid på mina sminksaker och vill låna lite och vi ska ju inte snacka om mina skor. Jag har ju 36 i skor, och är ganska kort så lite av mina kläder och smink passer henne nu. 

 

Hon köpte ett läppglans och nagelack i alla fall, så hon var nöjd.

Jag köpte ett par skor, lite hårprodukter, tights och en sminkväska. Så det blir lite saker ändå. 

Och sen när vi skulle åka hem så köpte jag med mig goda mackor från subway också, så när jag och Moa kom hem så satte vi oss i trädgården och åt. Väldigt mysigt.

 

Tänkte jag skulle fotat sakerna plus min outfit, men det får bli senare ikväll för nu ska vi in till mamma och Klane och grilla!

 

Ha en trevlig kväll!

 

Love


Svårare än man trott!

Idag blev det möte angående om nya radhus som håller på att byggas i Landskrona. Jag och Sebastian var nämligen intresserade att flytta in där, och mötet förde med sig positiva saker. Förutom hyran, den ligger lite väl högt. Men allt var så himla bra med den, dem visade tapeterna som skulle upp och kakel och gud vet vad, och allt var så jätte fint!

Men vi ska tänka på det så det blir att lämna besked efter påsk.

Efter mötet så skulle vi på en annan visning, en 3.a var det. Lägenheten var jätte fin, inget negativt alls. Men det är lite kasst att komma från ett möte där vi snackar om helt nybyggda radhus/lägenheter till en helt vanlig lägenhet. Hyran var inte fy skam men vi är fortfarande osäkra.

Imorgon går vi på vår sista visning, detta är också en nybyggd lägenhet med öppen planlösning, verkar vara jättefin. Så det blir att sätta oss ner efter imorgon och prata igenom alla lägenheter vi har tittat på.

 

Men det är fan svårt att välja boende, det ska verkligen klicka när man kommer in i lägenheten annars vill jag inte ha den, och det är svårt att få det klicket för där brukar alltid vara något som man stör sig på.

 

Tyvärr blir det ingen dagens outfit idag, har inte hunnit och fotat, men imorgon blir det av.

Ska även beställa tid till att fixa till mina naglar, har dargit ut på det nu så länge så dem ser förjävliga ut hehe.

 

Love.


Big no!

Nja lägenheten var väl inte världens bästa, väldigt kompakt var den. Man kände sig jätte instängd när man kom in och sen mannen som bor där han har ju varit så dum att han har rökat inomhus så lukten slog emot en när man gick innanför dörrarna och det är ju väldigt svårt att få bort röklukt. Så nej vi letar vidare. Och redan imorgon ska vi på ny visning och då är det en 3.a vi ska kolla på och den verkar vara jätte fin, en hel öppen planlösning på lägenheten, typ att allt är öppet. Och det älskar jag det är det ultimata för mig. Så både jag och Sebastian är spännda inför imorgon=)

 

Inget desperata hemmafruar idag=( bara för den jävla hockeyn, varför sätta in det istället för mitt älskade program.

 

Dagens outfit !

 

Byxor: Gina tricot

Tunika: MQ

Kofta: Gina tricot

Skor: Din sko

 

Love.

 


Visning!

Hinner inte skriva så mycket nu, ska på lägenhetsvisning snart.

Skriver mer när vi har kommit hem igen, berättar lite om lägenheten och så=)

 

Love


Skodesigner!

Jag är förälskad!

Jag har hittat min favvo skodesigner, Christian Louboutin. Den mannen vet exakt vad vi kvinnor vill ha för skor, sen den klockrena skosulan som lyser i rött, det är så fabulous!

Synd att skorna är så himla dyra, det gör mig ledsen för jag hade verkligen velat köpa ett par. Skorna kostar runt 4000 kr och uppåt.

 

 

 

Här har vi självaste Christian Louboutin!

 

Stora favoriter!

 

 

Läckra som fan!

 

 

 

Kan han sin sak eller? Jag bara avgudar dem.

 

Love.

 

 


Måndag med nya tag!

Var på intervju idag, lite extraknäck är inte fel och ingen klagar väl om där kommer in lite extra pengar på kontot. Intervjun gick bara bra tyckte jag, hon verkade väldigt nöjd med mig så får hoppas där dyker upp något till mig så snart som möjligt=)

Och nu är lägenhetsletandet igång som fan. Ska på visning imorgon, på onsdag och på torsdag så där är ju lite lägenheter att välja emellan, man kan ju hoppas att man fastnar för någon av dem. 

 

Är det bara jag eller blir man inte så mycket gladare när det är sol utomhus? Jag är verkligen en solmänniska och vill ha sol precis hela tiden. Hata vinter och hata höst liksom. Nej sol vill jag ha för hela slanten. 

Jag kan ju berätta att min hund är nog lite "blind", var ute med henne i trädgården och busade, så skulle jag skjuta iväg bollen till henne men istället för att bita i bollen så tog hon min fot istället hehe. Inte med mening då allt gick så fort och hon blev nog chockad själv den stackarn. Men ingen skada skedd.

 

Dagens outfit då ja!

 

Jeans: Nudie

Topp: Tiger of Sweden

Väst: H.m

Skor: Din sko

 

Sett den snygga tavlan i bakgrunden, älskar den. 

 

Love.


Ny reklamfilm!

Keira Knightley medverkar i en ny reklamfilm som handlar om utsatta kvinnor, misshandlade kvinnor. Hon spelar en skådespelerska som kommer hem till sin avundsjuka pojkvän som börjar slå och sparka på henne. Reklamfilmen kommer visas på tv men även på biografer. Och alla pengar som reklamfilmen drar in går till organisationer som beskämpar kvinnomisshandel.

Vem är det då som ligger bakom denna reklamfilm då, ja det är väl ganska uppenbart. Brittiska Women’s aid charity är det som ligger bakom det hårda budskapet.

Vill ni se den så kan ni gå in på youtube och där inne söker ni på " Cut movie keira knightley " så ska den komma upp som första.

Bild från reklamen. 

Bild: www.Aftonbladet.se

 

Love.


Heath Ledger!

Han skulle ha fyllt 30 år igår om han hade levt, sorgligt att det gick som det gick för honom. Han var verkligen en toppen skådespelare och man hade velat se mer av honom. 

 

Vacker 

 

Love


En fullproppad helg!

Har inte suttit så mycket vid datorn i helgen, så jag har inte kunnat skriva inlägg. Men skriver om hela helgen nu istället.

Som sagt så fira vi Sebastian i fredes, vi gick ut och åt på Tycho. Jag, Sebastian, Josse, Krille, mamma, Klane och sen Sebastians föräldrar. Så det blev ett litet gäng i alla fall =)

Det blev en mycket trevlig kväll.

Igår var det ju ett sånt underbart väder så hela dagen spenderade vi ute i trädgården, då kom alla vårkänslor tillbaka, trodde inte dem skulle komma men ack så fel jag hade hehe. 

Igår blev det även inflyttningsfest hos Sabine, väldigt trevligt var det, det blev dans och dricka i mängder. Sen åkte vi ner till Akro i stan och som vanligt var där så fullproppat med folk. 

Och nu har det blivit söndag, helgen går så himla fort. Det fina vädret har försvunnit, så jag och Sebastian bestämde oss för att lägga oss med varsin dator i knäet, för tillfället. Ska snart gå upp igen!

Lite bilder från igår kan jag bjuda på!

 

Alla har sin egna min haha.

Sabine och Johanna.

Johanna and me!

 

 

Love


Helt vanlig torsdag!

Ja idag har det inte hänt så mycket roligt faktiskt, förutom att det har varit ett sånt kanon väder. Vi välkomnar våren som fan nu. Låt det alltid vara sol=)

 

Har även beställt bord på Tycho imorgonkväll, ska ju fira min älskling då=) Skulle egentligen vara jag, Sebastian, Josefine och Krille, men nu ska Sebastians föräldrar och mami och Klane med också. Det kommer bli mega trevligt, var längesen alla var samlade och åt tillsammans. 

 

Jag har även beställt ett par nya skor, ett par gladiator pumps. Riktigt fina är dem! Har letat som fan efter såna men inte hittat i min storlek då jag har storlek 36, men nu äntligen så hittade jag ett par=)

 

Här är mina sötnosar! 

 

 

 

 

Dagens outfit.

Jeans: Killah

Vit body: Gina tricot

Kofta: Gina tricot

Skärp: Armani

 

Love


Onsdag med möten!

Som sagt så var jag på möte idag med min blivande chef, fast bara för sommaren. En jätte trevlig kvinna och jag tror att jobbet kommer gå bra, men är så himla nervös inför jobbet ändå. Men det hör väl till. Ska träffa henne en gång till innan jobbet börjar för att få reda på lite mer om regler schema och så. Sen blir det att jobba hela sommaren, får kanske några dagar ledigt så man kan njuta av solen (om det nu blir någon sol i sommar). 

 

efter mötet så fikade jag med min syster, väldigt trevligt var det. Sen blev det en runda upp till pappsen också, där bjöds det på kaffe och kanelbullar=) gott som tusan hehe. Man äter alldelses för mycket skit tycker jag. Men man kan inte sluta äta sånt onyttigt och gott, det bara hör till typ.

 

Imorgon får vi se om det blir jobb, får se om dem ringer, annars ska jag besöka min sjuka kompis Johanna. Hon ligger hemma med en snuvig näsa ovh halsont har jag för mig att det var. 

Så en runda upp till henne så blir hon nog på bättre humör=)

 

Tänkte lägga in en dagens outfit också, första gången man gör det och jag hade tänkt att jag skulle börja med det nu framöver. Om jag inte glömmer då.

 

Jeans: Diesel

Skjorta: Crocker

Stövlar: Scorett

Skärp: Carlings

 

Sen så visade sig att Linda Rosing och Hugo, dem är inte tillsammans, har aldrig varit heller. Linda tyckte det var för stor åldersskillnad, dahh tycker hon. Nej men det kunde väl alla räknat ut med lilltån.

Hon kan väl bli medlem inne på internet på någon sån dejting sida, hon kanske har bättre tur där inne.

 

Love

 


RSS 2.0