Svårare än man trott!

Idag blev det möte angående om nya radhus som håller på att byggas i Landskrona. Jag och Sebastian var nämligen intresserade att flytta in där, och mötet förde med sig positiva saker. Förutom hyran, den ligger lite väl högt. Men allt var så himla bra med den, dem visade tapeterna som skulle upp och kakel och gud vet vad, och allt var så jätte fint!

Men vi ska tänka på det så det blir att lämna besked efter påsk.

Efter mötet så skulle vi på en annan visning, en 3.a var det. Lägenheten var jätte fin, inget negativt alls. Men det är lite kasst att komma från ett möte där vi snackar om helt nybyggda radhus/lägenheter till en helt vanlig lägenhet. Hyran var inte fy skam men vi är fortfarande osäkra.

Imorgon går vi på vår sista visning, detta är också en nybyggd lägenhet med öppen planlösning, verkar vara jättefin. Så det blir att sätta oss ner efter imorgon och prata igenom alla lägenheter vi har tittat på.

 

Men det är fan svårt att välja boende, det ska verkligen klicka när man kommer in i lägenheten annars vill jag inte ha den, och det är svårt att få det klicket för där brukar alltid vara något som man stör sig på.

 

Tyvärr blir det ingen dagens outfit idag, har inte hunnit och fotat, men imorgon blir det av.

Ska även beställa tid till att fixa till mina naglar, har dargit ut på det nu så länge så dem ser förjävliga ut hehe.

 

Love.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0